Aπύθμενος βλάκας σε βενζινάδικο! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Aπύθμενος βλάκας σε βενζινάδικο! (video)
Πόσο χαζός μπορεί να είναι ένας οδηγός, όταν κάνει επικίνδυνα ακροβατικά με το Ι.Χ. του σε ένα πρατήριο καυσίμων, όπου κάθε ατύχημα μπορεί να εξελιχθεί σε ολοκαύτωμα;

Μάλλον κενό αέρος πρέπει να είχε στο κεφάλι του ένας οδηγός από το Ντουμπάι, που αποφάσισε να κάνει επίδειξη δεξιοτεχνίας με το Ι.Χ. του στον χώρο ενός πρατηρίου καυσίμων. Ο ελαφρόμυαλος οδηγός σήκωσε το λευκό SUV του στους δύο τροχούς και άρχισε να κάνει έτσι κύκλους στο βενζινάδικο, την ίδια στιγμή που ανεφοδιάζονταν με καύσιμα άλλα οχήματα.

Ο τρομοκρατημένος πρατηριούχος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία έφτασε γρήγορα στο βενζινάδικο, όμως το SUV είχε γίνει άφαντο. Ωστόσο βρήκαν αμέσως τον ανόητο οδηγό μετά από εξέταση του βίντεο, που είχαν καταγράψει οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του βενζινάδικου.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντουμπάι υπογράμμισε, ότι η συμπεριφορά του κατόχου του λευκού SUV ήταν ανεύθυνη και επικίνδυνη, γιατί θα μπορούσε να είχε προκαλέσει τεράστια καταστροφή, αν είχε χτυπήσει με το όχημά του πάνω στις αντλίες καυσίμων. Ο ριψοκίνδυνος οδηγός κατέληξε σε κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου του κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και του απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και η έκθεση πολιτών σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!