Φρενάρει μόνο του το νέο Focus (video)

Φρενάρει μόνο του το νέο Focus (video)

Φρενάρει μόνο του το νέο Focus (video)

Το νέο Ford Focus βάζει πολύ ψηλά τον πήχη με πλούσιο εξοπλισμό, πέντε χρόνια εγγύηση, προνομιακή χρηματοδότηση και εκδόσεις με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Νέα στάνταρ στην κατηγορία του θέτει το Ford Focus, καθώς στον ήδη πλούσιο βασικό εξοπλισμό του περιλαμβάνεται πλέον και το σύστημα Active City Stop. Σε αυτό προβλέπεται μία ειδική κάμερα στο παρμπρίζ, για να ανιχνεύει συνεχώς την κίνηση μπροστά από το όχημα. Σε περίπτωση, που αναγνωρίσει το εξελιγμένο λογισμικό ότι επίκειται σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, τότε προειδοποιείται άμεσα ο οδηγός και αν δεν αντιδράσει, ενεργοποιεί αυτόματα το Active City Stop τα φρένα.

Στην έκδοση Business με τιμές εκκίνησης από 16.800 ευρώ προβλέπονται επίσης στάνταρ 6 αερόσακοι, ABS, ESP, σύστημα My Key, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, κλιματισμός, σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών και σύστημα διασύνδεσης κινητού τηλεφώνου SYNC2 με φωνητικές εντολές, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, φώτα ημέρας LED και αισθητήρες παρκαρίσματος.

Στάνταρ είναι εξάλλου και το πρωτοποριακό σύστημα Door Edge Protector, που προστατεύει τις πόρτες από μικροχτυπήματα και γρατσουνιές κατά το απρόσεκτο άνοιγμά τους. Το νέο Focus εφοδιάζεται με τον βραβευμένο βενζινοκινητήρα ενός λίτρου EcoBoost και 125 ίππους ισχύ, όπως επίσης με τον αποδοτικό και οικονομικό κινητήρα πετρελαίου 1,5 λίτρων. Μάλιστα ο τελευταίος εκπέμπει στην έκδοση ECOnetic μόνον 88 γρ. διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο, οπότε απαλλάσσεται στην Ελλάδα από τα τέλη κυκλοφορίας.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι το αναβαθμισμένο, νέο Ford Focus διατίθεται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και με προνομιακή χρηματοδότηση από τη Ford Credit.

Ford Focus 2016 - Active City Stop - Autoblog.com.ar

Best of internet