H νέα dream team του Top Gear;

H νέα dream team του Top Gear;

Μία οδηγός αγώνων και ένας διάσημος ‘’YouTuber’’ φημολογείται, ότι θα πλαισιώνουν τον Κρις Εβανς, που θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου εκπομπών του ‘’Top Gear’’.

H νέα dream team του Top Gear;

Συγκροτήθηκε η τελική ομάδα παρουσιαστών του νέου ‘’Top Gear’’ μετά την απομάκρυνση του Τζέρεμι Κλάρκσον και των Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι; Σύμφωνα με την Telegraph, κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ως γνωστόν ο Κρις Έβανς, με την Σαμπίν Σμιτ και τον Κρις Χάρις να τον πλαισιώνουν. Η πρώτη είναι οδηγός αγώνων και γνωστή από άλλα σόου της βρετανικής τηλεόρασης, ενώ ο δεύτερος είναι επίσης γνωστός στον χώρο των τεσσάρων τροχών, ιδιαίτερα μέσω του διαδικτύου και του YouTube, στο οποίο ανεβάζει βίντεο με δοκιμές αυτοκινήτων (Chris Harris On Cars).

Περιμένουμε ωστόσο την επίσημη ανακοίνωση του BBC σύντομα, καθώς και κυκλοφορούν και φήμες, ότι διεκδικεί θέση στην ομάδα των συμπαρουσιαστών και ο πρώην οδηγός της Formula 1 (McLaren, Red Bull, Williams), Ντέιβιντ Κούλθαρντ.

Η διακοπή προβολών του δημοφιλούς ‘’Top Gear’’ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους φανατικούς της εκπομπής, ύστερα από τον απόλυση του κεντρικού παρουσιαστή, Τζέρεμι Κλάρκσον. Μαζί με τον Τζέρεμι, έφυγαν και οι συμπαρουσιαστές του, Ρίτσαρντ Χάμμοντ και Τζέιμς Μέι, αναγκάζοντας το κανάλι να ψάξει για νέα ομάδα. Το BBC έπρεπε να διαλέξει προσεκτικά τους νέους πρωταγωνιστές, αφού το ‘’Top Gear’’ είχε αγαπηθεί από το κοινό για την διαφορετικότητά του και αποτελούσε τη δημοφιλέστερη θεματική τηλεοπτική εκπομπή στον κόσμο!

Best of internet