Πολεμικές ευχές μεταξύ Red Bull και Mercedes (video)

Πολεμικές ευχές μεταξύ Red Bull και Mercedes (video)

Πολεμικές ευχές μεταξύ Red Bull και Mercedes (video)

Η Red Bull «πατάει» στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της τον διευθυντή της Mercedes, Τότο Βολφ, με ένα προϊστορικό αυτοκίνητο και οι Γερμανοί απαντούν με ένα «κακό» βίντεο!

O πόλεμος μεταξύ της Red Bull και της Mercedes συνεχίστηκε ακόμη και τις ημέρες των Χριστουγέννων. Οι Αυστριακοί έριξαν πρώτοι το γάντι στους Γερμανούς με μία χριστουγεννιάτικη κάρτα, στην οποία απεικονίζονται οι πιλότοι της ομάδας της Red Bull, Ντανιέλ Ρικιάρντο και Ντανίλ Κβίατ να περνούν σαν οδοστρωτήρας πάνω από διευθυντή της Mercedes, Τότο Βολφ.

Οι δύο οδηγοί κάθονται μέσα σε ένα προϊστορικό αυτοκίνητο χωρίς κινητήρα και με απαρχαιωμένους τροχούς της Pirelli, το οποίο σπρώχνουν με τα πόδια. Το κείμενο στην ευχετήρια κάρτα γράφει «ο Μπέρνι έδειξε συμπόνια στη Red Bull και της προσέφερε ένα αυτοκίνητο από την προσωπική συλλογή του», παραπέμποντας έτσι έμμεσα στις δηλώσεις του Εκλεστοουν, ότι η Mercedes έπρεπε να έχει εφοδιάσει τη Red Bull με κινητήρες.

Στο σκίτσο της κάρτας διακρίνονται επίσης δίπλα από το αυτοκίνητο ως θεατές ο γκουρού της Formula 1, Άντριαν Νιούι και ο διευθυντής της ομάδας της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, που παρατηρούν την ισοπέδωση του Τότο Βολφ.

Μετά από λίγες ώρες απάντησε στη γιορτινή κάρτα της Red Bull η Mercedes με ένα σχεδόν πολεμικό βίντεο και τίτλο «Τρελό Χριστουγεννιάτικο Λουτρό Αίματος με Καρτ». Σε αυτό διακρίνονται δύο άνδρες να οδηγούν λιλιπούτεια, ηλεκτρικά καρτ στην έδρα της ομάδας της Mercedes, στο Μπράκλεϊ της Αγγλίας. Οι δύο πιλότοι φορούν τα κράνη του Λιούις Χάμιλτον και του Νίκο Ρόσμπεργκ, κάνουν αρχικά δυο-τρεις κύκλους γύρω από την υποδοχή και τελικά πέφτουν με τα καρτ πάνω σε δύο στήλες ισοτονικών ποτών Red Bull και τις διαλύουν βεβαίως. Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο ακούγονται επευφημίες από τα μέλη του τιμ της Mercedes στη Formula 1. Αμέσως μετά το καταστροφικό φινάλε βγάζουν οι δύο οδηγοί των καρτ τα κράνη τους και αποκαλύπτεται, ότι πρόκειται για τον Τότο Βολφ και τον διευθυντή μηχανολογίας της ομάδας, Άλντο Κόστα.

Καλές Γιορτές!

Crazy Kart Christmas Carnage!

Best of internet