Φτιάξε το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη

Φτιάξε το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη

Μια όμορφη εφαρμογή από τη Mercedes για τα Χριστούγεννα, σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη.

Φτιάξε το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη

Με ένα πρόγραμμα διαμόρφωσης ανάλογο με αυτό των αυτοκινήτων της, η Mercedes προωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να συνθέσουν το ιδανικό έλκηθρο για τον Άγιο Βασίλη. Η βασική του μορφή μπορεί να έχει την τετρακίνητη μορφή μιας G-Class, την φουτουριστική του πρωτότυπου αυτόνομα κινούμενου F105 ή την vintage αγωνιστική της Silver Arrow.

Στη συνέχεια επιλέγεις χρώμα, στιλ ελκήθρου, μετάδοση… κίνησης όπου υπάρχει και υβριδική επιλογή με ταράνδους και… άλογα και τέλος συστήματα προστασίας και ασφάλειας το ρόλο των οποίων αναλαμβάνουν ένα «φύλακας άγγελος», το «αστέρι της Βηθλεέμ» και ένα ξωτικό. Εμείς επιλέξαμε την εικόνα που βλέπετε, την οποία μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα με τους φίλους και γνωστούς σας μέσα από τις γνωστότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή με e-mail. Για να συνθέσετε και εσείς τη δική σας έμπνευση του έλκηθρου του Άγιου Βασίλη, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://christmas.mercedes-benz.com/en-com/

Best of internet