Προκλητική Lamborgini Huracan LP580-2 (video)

Γιώργος Βαρίνος
Προκλητική Lamborgini Huracan LP580-2 (video)
Η πρώτη Lamborghini εδώ και πολλά χρόνια με κίνηση πίσω, η νέα Huracan LP580-2, κάνει ντεμπούτο στην πίστα του Λοσάιλ πριν την έναρξη των πωλήσεών της.

Μια χούφτα πολύ τυχεροί δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην Ντόχα του Κατάρ και στην πίστα Λοσάιλ για να χαρούν τα θέλγητρα της νέας Lamborghini Huracan LP580-2. Το νέο μοντέλο επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε 3,4’’ και έως 200 χλμ./ώρα σε 10,1’’, ενώ πιάνει τα 320 χλμ./ώρα τελική. Οι Ιταλοί έχουν προχωρήσει σε ελαφρές σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, κυρίως στους προφυλακτήρες, ενώ διαφορετικές ρυθμίσεις έχουν γίνει σε αναρτήσεις και σύστημα διεύθυνσης. Ο V10 κινητήρας των 5,2 λίτρων αποδίδει 580 ίππους, που μεταδίδονται μέσω ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων στους πίσω τροχούς και όχι και στους τέσσερις, όπως συμβαίνει με τις Huracan των 610 ίππων.

Το γεγονός αυτό επιτρέπει στο αυτοκίνητο να είναι πιο ελαφρύ και φυσικά πολύ πιο συναρπαστικό στην οδήγηση, παρά τη μικρή μείωση της ισχύος. Όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε και στο video, με 580 ίππους σε ένα αμάξωμα 1.389 κιλών μπορείς να κάνεις εντυπωσιακά πράγματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!