Έτοιμη η Porsche Cayman Clubsport (video)

Γιώργος Βαρίνος
Έτοιμη η Porsche Cayman Clubsport (video)
Η αγωνιστική Porsche Cayman με την ονομασία Clubsport είναι έτοιμη για παραγωγή και η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε το γεγονός με ένα όμορφο video.

Με μόλις 110.000€ μπορείτε να παραγγείλετε την αγωνιστική εκδοχή της Porsche Cayman GT4 με την επωνυμία Clubsport και να ζήσετε το όνειρο στο συναρπαστικό κόσμο των αγώνων. Ακριβώς αυτό το κλίμα προσπαθεί να αναδείξει στο νέο της video η Porsche, με το οποίο καλεί τους ενθουσιώδεις λάτρεις της ταχύτητας να κάνουν δικό τους το νέο μοντέλο. Το αυτοκίνητο προορίζεται μόνο για χρήση πίστας και διαθέτει μια σειρά αναβαθμίσεων σε φρένα, αναρτήσεις και εξοπλισμό ώστε να καλύπτει τις προδιαγραφές της FIA, ενώ την κίνηση δίνει ο ατμοσφαιρικός εξακύλινδρος επίπεδος κινητήρας που αποδίδει 385 ίππους όπως και στην έκδοση δρόμου.

Με βάρος 1.300 κιλά έχει τεράστιους δίσκους 380 χιλιοστών με συμπαγείς εξαπίστονες δαγκάνες και αναρτήσεις από την 911 GT3 Cup. Το κιβώτιο είναι το γνωστό PDK διπλού συμπλέκτη της Porsche αλλά με αγωνιστικές προδιαγραφές, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει roll cage, αγωνιστικό κάθισμα με ζώνες έξι σημείων και ρεζερβουάρ ασφαλείας 70 ή 100 λίτρων. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, ενώ το ABS, το traction control και το σύστημα ελέγχου της ευστάθειας (PSM) μπορούν να απενεργοποιηθούν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!