Ένα διασκεδαστικό υβρίδιο (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ένα διασκεδαστικό υβρίδιο (video)
Με τον έναν τροχό πατάει στον κόσμο του ποδηλάτου και με τον άλλον στης μοτοσικλέτας τo ηλεκτρικό Kuberg Freerider, με στόχο την απόλαυση της οδήγησης.

Με βάρος μόλις 36 κιλά και απόδοση 11 ίππων από τον ηλεκτρικό του κινητήρα, το Kuberg Freerider κατασκευάστηκε για να αποτελέσει την ιδανική εκτός δρόμου μοτοσικλέτα για νέους αναβάτες. Το μίνιμαλ αλλά πολύ στιβαρό πλαίσιό του θυμίζει ποδήλατο, οι αναρτήσεις έχουν μεγάλες διαδρομές για να αντεπεξέρχονται στις εκτός δρόμου απαιτήσεις ενώ η άμεση ροπή του ηλεκτρικού κινητήρα το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους παιχνίδια στο χώμα.

Σε μόλις 2,5 ώρες οι μπαταρίες πολυμερών λιθίου που διαθέτει έχουν φορτίσει πλήρως, εξασφαλίζοντας 1 ώρα αυτονομία με λειτουργία στην τελική του ταχύτητα που φτάνει τα 55 χλμ./ώρα και αναβάτη 75 κιλών. Με αυτά τα δεδομένα είναι κατανοητό ότι δεν πρόκειται για μια χρηστική μοτοσικλέτα αλλά για ένα εργαλείο διασκέδασης ή προπόνησης στο χώμα. Τα καλά νέα είναι ότι Freerider δεν κοστίζει ιδιαίτερα ακριβά, καθώς η τιμή του έχει οριστεί στις 4.000 δολάρια. Δείτε το σε δράση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!