Φέτελ: «Σε σωστό δρόμο»

Φέτελ: «Σε σωστό δρόμο»

Φέτελ: «Σε σωστό δρόμο»

Ο πιλότος της Ferrari προειδοποιεί τη Mercedes για ένα «καυτό» 2016 και δηλώνει έκπληκτος από τις επιτυχίες της κόκκινης ομάδας εφέτος.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο πιλότος της Ferrari δήλωσε σε ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, ότι «τον επόμενο χρόνο θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στη Mercedes. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε σίγουρα σε πολλούς τομείς, όπως της αεροδυναμικής και των κινητήρων. Τα αποτελέσματα αυτής της σεζόν δείχνουν ωστόσο, ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».

Ο Γερμανός οδηγός έκανε και έναν σύντομο απολογισμό της εφετινής χρονιάς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα μία τέτοια αγωνιστική σεζόν. Ήμασταν πολύ δυνατοί. Το χειμερινό διάλειμμα είναι πραγματικά σύντομο. Μετά από πολλούς μήνες σε ξενοδοχεία, θα περάσω πολύ χρόνο σπίτι με την οικογένεια και με φίλους».

Ο Φέτελ τερμάτισε τελικά εφέτος τρίτος στη βαθμολογία των οδηγών πίσω από τους Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ, ενώ η Ferrari ήταν δεύτερη στην κατάταξη των κατασκευαστών.

Best of internet