Ο Μπρούνο Σένα «στύβει» McLaren 675 LT (video)

Ο Μπρούνο Σένα «στύβει» McLaren 675 LT (video)

Ο Μπρούνο, ανιψιός του αείμνηστου Άιρτον Σένα και οδηγός στο WEC και στην Formula E, έβαλε στο χέρι μια McLaren 675 LT και ζωγράφισε στην πίστα. 

Ο Μπρούνο Σένα «στύβει»  McLaren 675 LT (video)

Από το 2016 ο Μπρούνο Σένα θα βρίσκεται στην ομάδα της McLaren ως οδηγός στους αγώνες GT και το γεγονός εορτάστηκε δεόντως, σε μια συνεύρεση στην πίστα με το κορυφαίο σε παραγωγή μοντέλου της γκάμας (αυτή της P1 ολοκληρώθηκε), την 675 LT Spider.

Το πανάλαφρο roadster των 1.270 κιλών με τον V8 διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 3,8 λίτρων που αποδίδει 675 ίππους και 700 Nm ροπής μπορεί να κολάσει ακόμα και οδηγό αγώνων –και το έκανε. Με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 326 χλμ./ώρα αυτό το μοντέλο είναι σίγουρα πιο γρήγορο από πολλά αγωνιστικά που έχει οδηγήσει ο Μπρούνο.

Το απόλαυσε δεόντως δε με εντυπωσιακές πλαγιολισθήσεις, ενώ, ταυτόχρονα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι χαμηλό βάρος είναι ίσως ο καλύτερος σύμμαχος σε ένα σπορ αυτοκίνητο, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να διατηρεί σε κάθε περίπτωση τον έλεγχο του αυτοκινήτου. 

Είναι προφανές και επόμενο ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αρνητική κριτική στο νέο του εργοδότη αλλά και ποιος από εμάς θα έκανε, αν είχε 675 ίππους στο δεξί του πόδι; Απλά, θα είχε καταπιεί τη γλώσσα του. Εσείς απολαύστε το συνδυασμό ενός εξαιρετικού οδηγού και ενός κορυφαίου αυτοκινήτου, που παίζουν με τους νόμους της φυσικής και τα όνειρά μας.  

675LT Spider - The Drive, with Bruno Senna

Best of internet