Δημοσίευμα ότι περπάτησε ο Σουμάχερ και διάψευση!

Δημοσίευμα ότι περπάτησε ο Σουμάχερ και διάψευση!

Δημοσίευμα ότι περπάτησε ο Σουμάχερ και διάψευση!

Δύο χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Μίκαελ Σουμάχερ έκανε τα πρώτα του βήματα σύμφωνα με γερμανικό περιοδικό. Διαψεύδει η μάνατζερ του!

Άνεμος αισιοδοξίας για τον θρυλικό πιλότο της της F1, o οποίος σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunter κατάφερε να κάνει λίγα βήματα με την βοήθεια φροντιστή.

Παράλληλα, το περιοδικό υποστήριξε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ κίνησε ελαφρώς το ένα χέρι του.

«Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος, αλλά μπορεί να περπατάει ξανά για λίγο με την βοήθεια των θεραπευτών του. Μπορεί να κάνει δύο βήματα και να σηκώσει το χέρι του», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ φρόντισε ωστόσο να διαψεύσει το δημοσίευμα τονίζοντας πως: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να ξεκαθαρίσουμε πως οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί δεν ευσταθούν.

Είναι ανεύθυνο να κυκλοφορούν τέτοιες φήμες, καθώς λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, η ιδιωτικότητας είναι πολύ σημαντική για τον Μίκαελ. Δυστυχώς, δίνουν ψεύτικες ελπίδες».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η σύζυγος του Γερμανού πιλότου, Κορίνα έβαλε στο σφυρί το ιδιωτικό τζετ αλλά και το σπίτι που διατηρούσε η οικογένεια στη Νορβηγία.

Best of internet