Παγκόσμια πρωταθλήτρια…μέθης!

Παγκόσμια πρωταθλήτρια…μέθης!

«Εσπασε» το αλκοολόμετρο Αυστραλίδα οδηγός, που βρέθηκε με ποσοστό αλκοόλης στο αίμα της δέκα φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο!

Παγκόσμια πρωταθλήτρια…μέθης!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους αστυνομικοί στην Αυστραλία, που έκαναν αλκοτέστ σε μια γυναίκα οδηγό. Σύμφωνα με το μηχάνημα καταγραφής της τροχαίας, το ποσοστό αλκοόλης στο αίμα της άγγιζε το 0,48 τοις εκατό! Οι γιατροί που την εξέτασαν ανέφεραν ότι το ποσοστό αυτό είναι αρκετό για να ρίξει έναν άνθρωπο σε κώμα, ακόμα και να τον ωθήσει σε θάνατο!

Ο καθηγητής Τζέικ Νάιμαν από το πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ αποκάλυψε, ότι δεν έχει ακούσει ποτέ για κάποιο παρόμοιο περιστατικό και εξέφρασε την άποψη, ότι τα όργανα της γυναίκας έχουν πάθει ζημιά από την υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών. Συγκεκριμένα ανέφερε ως πιθανές παρενέργειες, μία σοβαρή βλάβη του ήπατος ή την καταστροφή εγκεφαλικών κυττάρων!

Η αστυνομία από την πλευρά της δήλωσε, ότι είναι η υψηλότερη τιμή μέτρησης αλκοόλ, που έχει καταγραφεί στην Αυστραλία, καθώς βρίσκεται δέκα φορές πάνω από το νόμιμο όριο του πέντε τοις χιλίοις (0,05). Φυσικά, αφαιρέθηκε επιτόπου από τη μεθυσμένη γυναίκα η άδεια οδήγησης και για την ποινή της θα αποφασίσει το δικαστήριο του Σάουθπορτ, τον Ιανουάριο του 2016.

Best of internet