«Να αγριέψει η κόντρα Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ»

«Να αγριέψει η κόντρα Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ»

«Να αγριέψει η κόντρα Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ»

Ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, τα… μάζεψε και ανέφερε, ότι δεν πρόκειται να βάλει φρένο στην αντιπαλότητα των δύο οδηγών του!

Αδεια λόγια αποδείχθηκαν οι απειλές του Τότο Βολφ προς τον Λιούις Χάμιλτον και τον Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes είχε προειδοποιήσει τους δύο ομόσταβλους πιλότους να ηρεμήσουν και να βάλουν στην άκρη την αντιπαλότητά τους, αλλιώς θα αναγκαζόταν να διώξει τον έναν από τους δύο.

Ο Αυστριακός τα πήρε ωστόσο όλα αυτά πίσω σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό ‘’Auto, Motor und Sport’’, όπου ανέφερε ότι «η κόντρα των δύο είναι απολύτως θεμιτή. Μπορεί μάλιστα να γίνει και ακόμη πιο άγρια. Αυτό που δεν επιθυμώ, είναι να διαχυθεί αυτή η κόντρα στην ομάδα και να συνεχιστεί εκεί. Δεν θέλω να φτάσουμε σε μία κατάσταση, όπου θα διχάσει αυτός ο τσακωμός την ομάδα και θα βλάψει τις δομές της».

Ο Βολφ χαρακτήρισε μεγάλο κέρδος για τα «Ασημί Βέλη» τη διαφορετικότητα των χαρακτήρων των δύο οδηγών. «Αν είχαμε δύο Χάμιλτον, θα έχει εκραγεί εξαρχής η ομάδα. Δύο Ρόσμπεργκ δεν θα έκαναν επίσης ευκολότερα τα πράγματα. Ο συνδυασμός των δύο είναι πολύ καλός. Πρόκειται για την ιδανική περίπτωση, ακόμη και αν μας κάνει μερικές φορές τη ζωή δύσκολη. Ακριβώς επειδή είναι τόσο διαφορετικοί, έχουν και μία ατομική προσέγγιση. Αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι», υποστήριξε ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes στη Formula 1.

Η προηγούμενη σεζόν έφερε σύμφωνα με τον Βολφ ακόμη πιο μπροστά τη Mercedes και μάλιστα όχι μόνον εξαιτίας της κατάκτησης των τίτλων στα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών. Όπως υπογράμμισε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, «γίναμε καλύτεροι, όσον αφορά στην ικανότητα ανάλυσης. Αναγνωρίζουμε καλύτερα τις αδυναμίες και τις αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικότερα».

Κατηγορηματικός ήταν ο Τότο Βολφ και στο ερώτημα, ποιος θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Mercedes το 2016, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Ferrari είναι σίγουρα ο Νούμερο Ένα υποψήφιος, για να διεκδικήσει από εμάς την κορυφαία θέση».

Best of internet