Τι οδηγεί ο Άγιος Βασίλης; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τι οδηγεί ο Άγιος Βασίλης; (video)
Με τον τίτλο Snowkahna 4: Ho Ho Hokhana η Ford δημιούργησε ένα εορταστικό video με πρωταγωνιστές τον Άγιο Βασίλη και το Focus RS σε συνεχή πλαγιολίσθηση.

Συνδυάζοντας animation και πραγματικές σκηνές οδήγησης η Ford εύχεται Χρόνια Πολλά δίνοντας τη δυνατότητα στον Άγιο Βασίλη να περάσει από παλιά και νέα cartoon με σύμμαχο το Ford Focus RS αλλά και από την καταδίωξη της αστυνομίας (στον αρκτικό κύκλο, παρακαλώ) για να απολαύσει και αυτός το δικό του δώρο των γιορτών, που δεν είναι άλλο από την οδήγηση ενός Focus RS.

Να λοιπόν τι θέλει ο Άγιος που φέρνει τη χαρά στα παιδιά όλου του κόσμου και δίνει λάμψη στις γιορτές. Είναι γεγονός ότι αν ο Άγιος Βασίλης επέλεγε ένα αυτοκίνητο αντί για το ιπτάμενο έλκηθρό του, αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το Focus RS, καθώς με τετρακίνηση και 350 ίππους μπορεί να το μεταφέρει ταχύτατα –και μάλιστα μέσα στις αντίξοες συνθήκες του Βόρειου Πόλου- παντού.

Και σίγουρα με τη μεγαλύτερη απόλαυση, καθώς είναι ρυθμισμένο για συναρπαστική οδική συμπεριφορά και δυναμική οδήγηση. Εσείς απολαύστε το video που μας βάζει στο γιορτινό κλίμα και συνδυάζει το πάθος για την αυτοκίνηση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!