Βολφ: «Νωρίς για το συμβόλαιο του Ρόσμπεργκ»

Βολφ: «Νωρίς για το συμβόλαιο του Ρόσμπεργκ»

Ο Τότο Βολφ τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμα να γίνει η όποια συζήτηση για το συμβόλαιο του Νίκο Ρόσμπεργκ, που λήγει στο τέλος του 2016.

Βολφ: «Νωρίς για το συμβόλαιο του Ρόσμπεργκ»

Στα τέλη του 2014 και στις αρχές του 2015 έγινε πολύς... ντόρος για το αν θα ανανέωνε ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes. Τελικά, το έπραξε μέχρι και το 2018 και μάλιστα με... χρυσές απολαβές. Το 2016, λοιπόν, η προσοχή θα στραφεί στον Νίκο Ρόσμπεργκ, καθώς το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς για να γίνουν οι όποιες συζητήσεις, όπως τόνισε και ο Τότο Βολφ μιλώντας στο Autosport. «Το δίδυμο είναι καλό. Αμφότεροι είναι μεγάλο μέρος της ομάδας και υπεύθυνοι για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα σήμερα.

Όμως, είναι νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό (το συμβόλαιο του Ρόσμπεργκ). Θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί η σεζόν. Υπάρχουν τομείς που θέλουμε να εξελιχτούμε ως ομάδα και θα δούμε πώς θα πάει», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «ασημί βελών».

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει ξεκαθαριστεί πως δε θα χωρέσουν έχθρες τη νέα σεζόν, που σημαίνει ότι σε περίπτωση που βγουν τα... μαχαίρια ξανά ο Ρόσμπεργκ θα είναι και αυτός που θα... πληρώσει τη νύφη!

Best of internet