Βολφ: «Νωρίς για το συμβόλαιο του Ρόσμπεργκ»

Νίκος Τσιώκος
Βολφ: «Νωρίς για το συμβόλαιο του Ρόσμπεργκ»
Ο Τότο Βολφ τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμα να γίνει η όποια συζήτηση για το συμβόλαιο του Νίκο Ρόσμπεργκ, που λήγει στο τέλος του 2016.

Στα τέλη του 2014 και στις αρχές του 2015 έγινε πολύς... ντόρος για το αν θα ανανέωνε ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes. Τελικά, το έπραξε μέχρι και το 2018 και μάλιστα με... χρυσές απολαβές. Το 2016, λοιπόν, η προσοχή θα στραφεί στον Νίκο Ρόσμπεργκ, καθώς το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς για να γίνουν οι όποιες συζητήσεις, όπως τόνισε και ο Τότο Βολφ μιλώντας στο Autosport. «Το δίδυμο είναι καλό. Αμφότεροι είναι μεγάλο μέρος της ομάδας και υπεύθυνοι για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα σήμερα.

Όμως, είναι νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό (το συμβόλαιο του Ρόσμπεργκ). Θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί η σεζόν. Υπάρχουν τομείς που θέλουμε να εξελιχτούμε ως ομάδα και θα δούμε πώς θα πάει», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «ασημί βελών».

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει ξεκαθαριστεί πως δε θα χωρέσουν έχθρες τη νέα σεζόν, που σημαίνει ότι σε περίπτωση που βγουν τα... μαχαίρια ξανά ο Ρόσμπεργκ θα είναι και αυτός που θα... πληρώσει τη νύφη!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!