Pick up με επιδόσεις supercar!

Γιώργος Βαρίνος
Pick up με επιδόσεις supercar!
Με ένα κινητήρα που αποδίδει 536 ίππους με ροπή 67 κιλών εύκολα τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4.2 δευτερόλεπτα. Αν αναφερόμαστε σε κάποιο supercar; Όχι σε ένα... επαγγελματικό φορτηγάκι!!!

Το Vauxhall Maloo LSA είναι επισήμως το ταχύτερο φορτηγάκι στον κόσμο. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 6.2-λίτρων V8, με απόδοση 536 ίππων και ροπή 67 κιλών που είναι μεγαλύτερη ακόμα και από τρακτέρ!

Επιταχύνει εμφατικά μέχρι τα 100 σε 4,2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ./ώρα. Το Vauxhall Maloo LSA -που πωλείται κανονικά ως η πολυτελής επαγγελματική έκδοση του τετράπορτου Vauxhall VXR8 GTS- δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί ποτέ στα πιο οικονομικά σε κατανάλωση αυτοκίνητα αλλά σίγουρα με τις επιδόσεις supercar τις οποίες διαθέτει απευθύνεται σε ένα ειδικό κοινό. Ως αμιγώς επαγγελματικό... το Vauxhall Maloo LSA μπορεί να δεχθεί 540 κιλά φορτίο στην ανοιχτή του καρότσα και οι εαγοραστές του θα μπορούν να ζητήσουν επιστροφή του ΦΠΑ, εφόσον η νομοθεσία της χώρας επιτρέεπι την επιστροφή ΦΠΑ στα επαγγελματικά οχήματα... Τώρα επαγγελματικό όχημα με 536 ίππους και 4.2 για τα 0-100... Wow!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!