«Διαστημική» η νέα E Class (vid)

Γιώργος Βαρίνος
«Διαστημική» η νέα E Class (vid)
Με την E-Class να αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο, η Mercedes-Benz μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να δούμε στην νέα γενιά E-Class αυτή τη φορά μέσω βίντεο.

Ο υπεύθυνος σχεδιασμού της εταιρείας, Χάρτμουτ Σίνκβιτς αναλαμβάνει τον ρόλο του ξεναγού και μας ξεναγεί στο εσωτερικό του εντυπωσιακού νέου μοντέλου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις νέες καινοτομίες που υιοθετεί, οι οποίες θα «σημαδέψουν» την αυτοκινητοβιομηχανία.

Αναμφισβήτητα, αυτό που τραβάει κατευθείαν το μάτι είναι η τεράστια οθόνη στο ταμπλό, που ουσιαστικά είναι δύο, αλλά δεν φαίνεται καθώς συνδέονται μέσω μιας γυάλινης επιφάνειας. Έχουν διάσταση 12,3 ιντσών έκαστη και η μια αναλαμβάνει την ενημέρωση του οδηγού, προσομοιώνοντας έναν αναλογικό πίνακα οργάνων, ενώ η άλλη απεικονίζει τις ενδείξεις του συστήματος infotainment. Η ανάλυσή τους είναι 1.920 x 720 ή 1.000 x 600 ανάλογα της έκδοσης και θα μπορεί να προσαρμοστεί στα «θέλω» του οδηγού, αφού θα τον αφήνει να τις διαμορφώσει όπως εκείνος θέλει. Το σύνολο είναι εντυπωσιακό και δίνει μια εξαιρετικά σύγχρονη εικόνα στην πολυτελή καμπίνα της E-Class, στην οποία επίσης ξεχωρίζουν τα κουμπιά αφής στο τιμόνι, για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής και η δυνατότητα ρύθμισης της ατμόσφαιρας μέσω διάφορων διαθέσιμων φωτισμών. Απολαύστε το video!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!