Ερωτευμένος μπλοκάρει αυτοκινητόδρομο (video)

Ερωτευμένος μπλοκάρει αυτοκινητόδρομο (video)

Nεαρός Αμερικανός έκλεισε με τη βοήθεια των φίλων του έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, για να ζητήσει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί. Τώρα κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο!

Ερωτευμένος μπλοκάρει αυτοκινητόδρομο (video)

Ενας 24χρονος είχε τη φαεινή ιδέα, να κλείσει έναν ολόκληρο αυτοκινητόδρομο στις ΗΠΑ, για να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του. Ο Βιντάλ Βαλαντάρες από το Χιούστον του Τέξας είχε κάνει με την αρραβωνιαστικιά του στο πρώτο τους ραντεβού μία ρομαντική στάση σε εκείνο το σημείο του αυτοκινητόδρομου 45, για να δουν από ψηλά τη φωτισμένη πόλη. Έτσι θέλησε να ζητήσει το χέρι του κοριτσιού του ακριβώς εκεί και ζήτησε από τους φίλους του βοήθεια, για να το κάνει με την ησυχία του και χωρίς κίνδυνο.

Το σχέδιο οργανώθηκε άριστα, ο Βαλαντάρες πήρε την ανυποψίαστη υποψήφια νύφη από το σπίτι της και τον ακολούθησαν οκτώ αυτοκίνητα φίλων του, τα οποία σταμάτησαν στο συγκεκριμένο σημείο της Interstate 45, μπλοκάροντας όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας. Η 23χρονη κοπέλα πείστηκε με τα πολλά να βγει από το αυτοκίνητο και όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του γαμπρού άρχισαν να καταγράφουν τη σκηνή με τον γονατισμένο νεαρό άνδρα με τα κινητά τους.

Η ασυνήθιστη πρόταση γάμου θα κοστίσει πάντως στον 24χρονο ένα βαρύ πρόστιμο, καθώς μηνύθηκε ήδη για παρακώλυση της κυκλοφορίας στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο. Όπως δήλωσε πάντως και ο ίδιος «η αγάπη σε οδηγεί, να κάνεις χαζά πράγματα. Ήθελα να κάνω κάτι σπουδαίο για το κορίτσι μου, κάτι που θα το θυμάται για πάντα».
Εμείς είμαστε πάντως μαζί σου Βιντάλ!

Idiot Shuts Down a Major Highway for Marriage Proposal

Best of internet