Προειδοποιεί το BBC ο Έκλεστοουν

Νίκος Τσιώκος
Προειδοποιεί το BBC ο Έκλεστοουν
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν προειδοποιεί το BBC ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει έτσι απλά πρόωρα το συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula1.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (18/12), το BBC εξετάζει το ενδεχόμενο να λύσει πρόωρα το συμβόλαιο (λήγει το 2019) για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula1, με το ITV να... περιμένει στη γωνία. Ωστόσο, δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα, με τον Μπέρνι Έκλεστοουν να προειδοποιεί ότι το BBC δεν μπορεί να βάλει από τώρα τέλος στο εν λόγω συμβόλαιο.

«Κόβουν σε όλα τα είδη των σπορ και αν έπρεπε θα λέγαμε ''έχετε συμβόλαιο και καλύτερα να πάρετε τον δρόμο σας''. Δεν μπορούν να φύγουν από το συμβόλαιο νωρίς. Δεν έχω καθόλου πρόβλημα μαζί τους.

Απλά δεν μπορούν να συνεχίσουν με αυτό που έκαναν στο παρελθόν», είπε, αρχικά, ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο πρακτορείο ειδήσεων Press Association Sport.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να πάρει τα δικαιώματα το ITV για το 2016. «Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουμε. Μας αρέσει το BBC για προφανείς λόγους. Έκαναν καλή δουλειά με όλη τη στήριξη που έδωσαν. Αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω τι θα κάνουμε», απάντησε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!