Πληρώνουν με σεξ τις σχολές οδήγησης

Πληρώνουν με σεξ τις σχολές οδήγησης

Στην Ελλάδα υποτίθεται, ότι οι κοπέλες κάνουν σεξ με αντάλλαγμα μία τυρόπιτα. Στην Ολλανδία θα πληρώνουν ωστόσο –νόμιμα- με σεξ τα μαθήματα οδήγησης!

Πληρώνουν με σεξ τις σχολές οδήγησης

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στην Ολλανδία ο νέος νόμος ‘’A ride for a ride’’, που ψηφίστηκε από τη Βουλή της χώρας. Σύμφωνα με αυτόν, επιτρέπεται στις σχολές οδήγησης να προσφέρουν μαθήματα, αλλά όχι με χρηματικό, αλλά ενδεχομένως και με σεξουαλικό αντίτιμο, αρκεί να είναι οι μαθητές άνω των 18 ετών. Η αντίδραση ήταν φυσικά έντονη από πολλούς και ειδικά από το κόμμα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, το οποίο χαρακτήρισε τον νόμο ως παράνομο και ανεπιθύμητο.

Η Ολλανδία γενικώς φημίζεται για τις απελευθερωμένες αντιλήψεις της, σε όλους τους τομείς. Η πορνεία για παράδειγμα είναι κάτι αποδεκτό, με διαφημίσεις των επίμαχων... υπηρεσιών σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης ήταν ότι οι μαθητευόμενοι οδηγοί δεν θα φέρουν την απαραίτητη άδεια... άσκησης επαγγέλματος. Επίσης, ότι δεν θα προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες για βιοποριστικούς και φορολογικούς σκοπούς, οπότε θα ήταν…δικαιολογημένοι.

Οι υπουργοί μεταφορών και δικαιοσύνης ωστόσο έδωσαν το πράσινο φως, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για προσφορά σεξ έναντι χρηματικής αμοιβής όπως στην περίπτωση της πορνείας, αλλά έναντι ενός μαθήματος οδήγησης, δηλαδή μίας υπηρεσίας.

Best of internet