Κοιμήθηκε σε scooter εν κινήσει (video)

Κοιμήθηκε σε scooter εν κινήσει (video)

Απίστευτο: κοριτσάκι κοιμάται ξαπλωμένο πάνω σε scooter που οδηγεί η μητέρα του με μεγάλη ταχύτητα. 

Κοιμήθηκε σε scooter εν κινήσει (video)

Οτιδήποτε και να παρατηρήσεις σε αυτό το video που τραβήχτηκε στο Βιετνάμ είναι τουλάχιστον εξοργιστικό: Το μικρό κορίτσι που κοιμάται προφανώς αποκαμωμένο από την κούραση… Τη μητέρα που συνεχίζει ακάθεκτη την οδήγηση και μάλιστα με ικανή ταχύτητα… Το κοριτσάκι που δεν στηρίζεται πουθενά και φυσικά δεν φορά κράνος… Και τέλος τη μητέρα που φορά κανονικά κράνος χωρίς καμία αντίστοιχη πρόνοια για το μικρό παιδί.

Σίγουρα υπάρχουν γονείς και «γονείς» σε αυτό τον κόσμο αλλά αυτή η εικόνα ξεπερνά κάθε όριο ανευθυνότητας. Ακόμα και αν η οδηγός δεν είναι η μητέρα του παιδιού, σίγουρα δεν του είναι άγνωστη, αν και οποιοσδήποτε σώφρον άγνωστος δεν θα έθετε σε τόσο τεράστιο κίνδυνο της ζωή του κοριτσιού.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στις ασιατικές ειδικά χώρες έχουμε δει «τέρατα» πάνω σε δίτροχα: ολόκληρες οικογένειες με την οικοσκευή τους να μετακινούνται με… παπί, οικοδομικά υλικά εκατοντάδων κιλών να μεταφέρονται σε σκούτερ, μικρά παιδιά με σαγιονάρα και κοντομάνικο να επιδίδονται σε ακροβατικά με μηχανάκια ρημάδια. Ωστόσο όλα αυτά μπορεί κανείς να πει πως είναι απόρροια της φτώχιας και της ανάγκης. Το να μεταφέρεις όμως το παιδί σου κοιμισμένο σαν χαλί απλωμένο στη σέλα της μοτοσικλέτας είναι κρετινισμός. 

[SHOCKING] little girl filmed sleeping on back of fast moving moped || RAW

Best of internet