H Βασίλισσα και οι κυρίες των τιμών! (video)

Γιώργος Βαρίνος
H Βασίλισσα και οι κυρίες των τιμών! (video)
Δύο πρωτότυπα της αναμενόμενης «βασίλισσας» της ταχύτητας Bugatti Chiron με μια ακολουθία υπέρ αυτοκινήτων, καταγράφηκαν σε αυτό το video.

Με την παρουσίαση της νέας Bugatti Chiron, που έρχεται να αντικαταστήσει τη Veyron, θα καταληφθεί αυτόματα και κορυφαία θέση της ιεραρχίας στον κόσμο των υπέρ – αυτοκινήτων. Η φημολογούμενη ισχύς των 1.500 ίππων του W16 κινητήρα της με τα τέσσερα turbo μάλλον δεν θα αφήσει κανένα άλλο μοντέλο να την αμφισβητήσει.

Έως ότου όμως δούμε ζωντανή τη Chiron με την τελική ταχύτητα των 460 χλμ./ώρα και την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 2 δευτερόλεπτα, μέσα στο 2016, παίρνουμε μικρές δόσεις από την κορυφαία της αισθητική και τις επιδόσεις μέσω διαφόρων κατασκοπευτικών video που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο συγκεκριμένο, δύο πρωτότυπα εξέλιξης της νέας Bugatti φαίνεται να συνοδεύονται –προφανώς για λόγους σύγκρισης- από μια Porsche 918, την προκάτοχό της Veyron Vitesse, τη Lamborghini Huracan και μια BMW i8. Η αλήθεια είναι ότι η συνοδεία των συγκεκριμένων supercars είναι κάπως ανομοιογενής, καθώς θα περιμέναμε την τετράδα να έκλειναν αντί των Huracan και i8 μια McLaren P1 και μια LaFerrari.

Αυτό που γίνεται εμφανές από το video, πέρα από τις κραυγές έκπληξης των επίδοξων κατασκόπων, είναι ότι η παρουσία της νέας Chiron –και παρά το μαύρο ματ χρώμα που χρησιμοποιείται ως καμουφλάζ- είναι εξαιρετικά επιβλητική και σίγουρα πολύ πιο εντυπωσιακή από όλων των συνοδών τους. Επίσης, τα πρωτότυπα μοιάζουν ιδιαίτερα με το φουτουριστικό πρωτότυπο Vision Gran Turismo που είχαμε δει το Σεπτέμβριο στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!