Μπέρδεψε το γκράφιτι με…τούνελ (pics)

Μπέρδεψε το γκράφιτι με…τούνελ (pics)

Μπέρδεψε το γκράφιτι με…τούνελ (pics)

Οδηγός ξεγελάστηκε από ένα τούνελ ζωγραφισμένο σε τοίχο και θέλησε να μπει με το Ι.Χ. του μέσα σε αυτό. Η σύγκρουση τον επανέφερε στην οδυνηρή πραγματικότητα.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία με πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές μέσα σε σύντομο διάστημα. Σε αυτήν απεικονίζεται ένας τοίχος, που έχει ζωγραφισμένο στην επιφάνειά του ένα τούνελ. Δίπλα στην είσοδο του τούνελ διακρίνεται να κρυφοκοιτάζει το διάσημο καρτούν Road Runner, όπως συνήθιζε και στη δημοφιλή παιδική σειρά. Δυστυχώς, ένας οδηγός ξεγελάστηκε από το ωραίο γκράφιτι, πέρασε τη σήραγγα για πραγματική, πήρε φόρα με το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να μπει μέσα σε αυτήν. Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια, να χτυπήσει πάνω στον τοίχο και να προκαλέσει ζημιές στο κόκκινο Ι.Χ. του, όπως φαίνεται και στη δεύτερη φωτογραφία από το συμβάν.

Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε κόσμο μπροστά από τον τοίχο, ενώ το τούνελ έχει καλυφθεί με λευκή μπογιά, ώστε να μην μπερδευτεί κάποιος άλλος οδηγός και προκληθεί και νέο ατύχημα. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες του διαδικτύου αμφιβάλουν για τη γνησιότητα των φωτογραφιών και του περιστατικού, καθώς δεν έχει γνωστό κανένα άλλο στοιχείο γύρω από αυτό.

Best of internet