«Χλωμό» για επιστροφή Νίρμπουργκρινγκ

«Χλωμό» για επιστροφή Νίρμπουργκρινγκ

«Χλωμό» για επιστροφή Νίρμπουργκρινγκ

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν δεν βλέπει κάπου στον ορίζοντα το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίρμπουργκρινγκ στη Formula1 τονίζοντας ότι χάθηκε επειδή δεν έγινε δεκτή η προσφορά του.

Στο καλεντάρι της Formula1 θα δούμε και πάλι τη νέα χρονιά το Γκραν Πρι της Γερμανίας. Αυτό θα διεξαχθεί στην πίστα του Χόκενχαϊμ το τριήμερο 29-31 Ιουλίου. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι. Μέχρι και πέρυσι είχαμε εναλλαγή με το Νίρμπουργκρινγκ, όμως δεν... παίζει αυτό το σενάριο, σύμφωνα με τον Μπέρνι Έκλεστοουν.

Ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόνισε ότι το εν λόγω σιρκουί χάθηκε από τον... χάρτη του σπορ επειδή δεν έγινε δεκτή η προσφορά που κατέθεσε ο ίδιος για αγορά. «Δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι δε θα έχουμε αγώνα (στο Νίρμπουργκρινγκ).

Είναι κρίμα επειδή όταν το Νίρμπουργκρινγκ ήταν προς πώληση, συμφώνησα να το αγοράσω. Γύρισαν και μου είπαν ότι είχαν μία καλύτερη προσφορά, ίσως ένα ή δύο εκατομμύρια παραπάνω από τη δική μου. Έκανα μόνο μία προσφορά. Εγώ είπα: ''Αν κάποιος θέλει να πληρώσει περισσότερα, πούλησέ το σ' εκείνον''.

Το πούλησαν σ' ένα άτομο κι αυτό το μεταπώλησε. Η βλακεία ήταν ότι για δύο εκατομμύρια έχασαν κάποιον που είχε εγγυηθεί ότι θα γίνονται αγώνες για 100 χρόνια και που θα προσπαθούσε να βελτιώσει τα πράγματα. Απομακρύνθηκαν για μερικά παραπάνω δολάρια και τι κατάφεραν;

Είναι απογοητευτικό και ενοχλητικό για μένα. Γι' αυτό χάσαμε το Νίρμπουργκρινγκ», ανέφερε ο 85χρονος Βρετανός. Βέβαια, αυτό γεννά ερωτήματα για το μέλλον του αγώνα, αφού αποτελεί ερωτηματικό το κατά πόσο μπορεί να... αντέξει τη διεξαγωγή GP το Χόκενχαϊμ.

Best of internet