Τα πήρε όλα σβάρνα (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τα πήρε όλα σβάρνα (video)
Αντί να πάει πεζός, ο Αμερικανός οδηγός αυτού του pick up προτίμησε να μπουκάρει με το αυτοκίνητο στην είσοδο του ξενοδοχείου που έμενε. Γιατί;

Παρά την προχωρημένη ηλικία του, ο 62 ετών Τζον Πάρσλεϊ που βλέπουμε στο video να μπαίνει με το αυτοκίνητό του στην υποδοχή του ξενοδοχείου που διέμενε, δεν το έκανε από λάθος χειρισμό ή κάποια ξαφνική αδιαθεσία. Αφού παραπονέθηκε στον διευθυντή του ξενοδοχείου Comfort Inn & Suites για λάθος χρέωση στην κάρτα του και αυτός τον αγνόησε, αρχικά απείλησε με δυναμική είσοδο. Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία της πόλης Άλβα στην Οκλαχόμα όπου και βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Το όργανο της τάξης προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα συμβιβαστικά. Ο μαινόμενος οδηγός όμως αδιαφόρησε ακόμα και για την παρουσία του αστυνομικού, μπήκε στο τεράστιο ημιφορτηγό του, γκάζωσε απόλυτα συνειδητά προς το λόμπι του ξενοδοχείο και ισοπέδωσε τα πάντα. Όπως μπορείτε να δείτε έφτασε έως και το γκισέ όπου δύο γυναίκες υπάλληλοι παραλίγο να γίνουν τα μοναδικά θύματα της διένεξης. Το αποτέλεσμα ήταν, φυσικά, ο οδηγός να συλληφθεί και η ιστορία να λήξει και με τη χρέωση στην κάρτα του και με ένα ποινικό αδίκημα στο ενεργητικό του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!