Στη φυλακή ο «βουτηχτής» της Bugatti (video)

Στη φυλακή ο «βουτηχτής» της Bugatti (video)

Στη φυλακή ο «βουτηχτής» της Bugatti (video)

Διπλά χαμένος βγήκε Αμερικανός, που κατέληξε πίσω από τα σίδερα της φυλακής, επειδή βούτηξε επίτηδες με τη Bugatti Veyron του σε λίμνη, για να εξαπατήσει την ασφάλεια.

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Άντι Χάους, ο οποίος θέλησε να ξεγελάσει την ασφαλιστική του εταιρεία και κατέστρεψε την Bugatti Veyron που είχε στην κατοχή του. Συγκεκριμένα, ο άνδρας αγόρασε το hypercar τον Οκτώβρη του 2009 για 920.000€ και το ασφάλισε για πάνω από τα διπλάσια, δηλαδή για 2.030.000€. Έναν μήνα αργότερα, βούτηξε επίτηδες το πανάκριβο αυτοκίνητό του σε μια λίμνη και μάλιστα άφησε και τον κινητήρα να λειτουργεί συνέχεια μέσα στο νερό, ώστε να είναι σίγουρος πως η επισκευή του θα ήταν ασύμφορη. Για το τελευταίο μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι βγήκε χωρίς να σβήσει την μηχανή, γιατί τον τσίμπαγαν τα κουνούπια.
Ο Χάους παρέκκλινε από μία ευθεία και έπεσε σε λίμνη, ισχυριζόμενος ότι τον παρενόχλησε ένας πελεκάνος, που πέταξε ξαφνικά μπροστά του και έτσι έκανε τη στραβοτιμονιά. Ήταν ωστόσο άτυχος, γιατί το περιστατικό κατέγραψε τυχαία διερχόμενος οδηγός με κάμερα και στο βίντεο, δεν εμφανίζεται βέβαια πουθενά κανένας πελεκάνος. Η ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να του καταβάλει την αποζημίωση και τον οδήγησε στο δικαστήριο με την κατηγορία της απάτης. Μάλιστα στη δίκη κατέθεσε ένας άλλος μάρτυρας, ότι πριν τη βουτιά στη λίμνη, είχε προσπαθήσει ο Αμερικάνος να τον δωροδοκήσει, για να κάψει τη Bugatti Veyron, όμως το είχε αρνηθεί.
Τελικά καταδικάστηκε από δικαστήριο του Τέξας σε ένα έτος και μία ημέρα κάθειρξη!

Bugatti Veyron Lake Crash-- Original Video- 1st hand account

Best of internet