Αγορά Smart από το σπίτι

Γιώργος Βαρίνος
Αγορά Smart από το σπίτι
Η Mercedes λανσάρει στην Ιταλία την online δυνατότητα αγοράς Smart και παράδοσής του στο χώρο του πελάτη.

Μια πρωτοποριακή online εφαρμογή λάνσαρε η Mercedes – Benz στην Ιταλία, την πρώτη χώρα όπου μπορεί κανείς να αγοράσει Smart μέσω διαδικτύου, με παράδοση του αυτοκινήτου στο χώρο του. Συγκεκριμένα, στη διεύθυνση www.smartforstore.it οι γείτονες Ιταλοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν, να επιλέξουν, να παραγγείλουν και να πληρώσουν μέσω κάρτας, μεταφοράς ποσού σε λογαριασμό ή χρηματοδότησης το Smart που επιθυμούν. Μια υπηρεσία υποστήριξης μέσω live chat, e-mail ή τηλεφώνου είναι διαθέσιμη για να λύσει απορίες και να καθοδηγήσει τον χρήστη της εφαρμογής.

Επίσης μπορεί κανείς να εξερευνήσει το Smart σε πραγματικό χρόνο, μέσα σε μια εικονική έκθεση, κλείνοντας ένα online ραντεβού με εκπρόσωπο της εταιρείας. Αυτός, μέσω ειδικών γυαλιών, μεταφέρει στον υποψήφιο αγοραστή την εικόνα του αυτοκινήτου στον υπολογιστή του και παράλληλα του εξηγεί κάθε σημείο του αυτοκινήτου, απαντά σε ερωτήσεις και δίνει συμβουλές αγοράς. Ταυτόχρονα ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να ζητήσει test drive στον επίσημο έμπορο που τον εξυπηρετεί και τέλος να παραλάβει το νέο του Smart οπουδήποτε τον εξυπηρετεί.

Η Mercedes – Benz ξεκίνησε την εφαρμογή online αγοράς αυτοκινήτου από την Smart καθώς το κοινό του εμβληματικού διθέσιου μοντέλου πόλης είναι κατά βάση νεανικό και πολύ εξοικειωμένο με τις νέες τεχνολογίες και την αγορά ειδών μέσω internet. Η επιλογή της αγοράς της Ιταλίας ως πρώτης που λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή, έγινε με γνώμονα τη δημοφιλία του Smart, που φέτος είχε αύξηση 50% στις πωλήσεις του. Παράλληλα, η γειτονική χώρα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά Smart στην Ευρώπη μετά τη Γερμανία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!