Είχε Άγιο και καλά ανακλαστικά

Γιώργος Βαρίνος
Είχε Άγιο και καλά ανακλαστικά
Ένας Κινέζος οδηγός είδε το χάρο με τα μάτια του, στη μορφή μιας τεράστιας κολόνας μεταφοράς ρεύματος, και… έσκυψε αποφεύγοντάς τον.

Μεταφέροντας μια κολόνα δεκάδων μέτρων εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά εξέχουν από την καρότσα, ο οδηγός του φορτηγού αυτού στην Κίνα δεν μπορεί παρά να είναι υποψήφιος πρωταγωνιστής στο «χρονικό ενός προαναγγελθέντος ατυχήματος». Το οποίο φυσικά και συνέβη, χωρίς όμως θύματα χάρη στην άμεση αντίληψη, την άμεση ενέργεια και τη βοήθεια της τύχης ή του Θεού, ονομάστε όπως θέλετε, του οδηγού του λευκού Chevrolet. Το συμβάν ξεκίνησε με την απόφαση του οδηγού του φορτηγού να κάνει όπισθεν, μη έχοντας προφανώς ανάλογο οπτικό πεδίο με το μήκος της κολόνας που εξείχε.

Την ίδια στιγμή περνούσε το λευκό Chevrolet, του οποίου ο οδηγός είχε την κολόνα να έρχεται προς το μέρος του και τελικά να μπαίνει από το παρμπρίζ στην καμπίνα. Η ανακλαστική κίνησή του να σκύψει του έσωσε τη ζωή, μαζί φυσικά με το γεγονός ότι αντιλήφθηκε έγκαιρα την έλευση του «αγνώστου ταυτότητας αντικειμένου». Τέλος καλό – όλα καλά, καθώς οι δύο οδηγοί τα βρήκαν μέσω των ασφαλειών τους που ελπίζουμε να καλύψουν και τα έξοδα για τις τεράστιες λαμπάδες που οφείλει να ανάψει στο Θεό που πιστεύει ο Κινέζος οδηγός του Chevrolet.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!