O Jude Law συναντά το Lexus RX (video)

Γιώργος Βαρίνος
O Jude Law συναντά το Lexus RX (video)
Το διαφημιστικό σποτ του νέου Lexus RX συνδυάζει την ευρηματικότητα και την πολυτέλεια με τη χαρισματική προσωπικότητα του διάσημου ηθοποιού.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Jude Law συναντά το νέο Lexus RX στο διαφημιστικό σποτ για το λανσάρισμα του μοντέλου με τίτλο «The Life RX». Το μήνυμα ότι με το Lexus μπαίνεις σε ένα συναρπαστικό κόσμο θετικής ενέργειας, πολυτέλειας και κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας περνά έξυπνα μέσα από την εναλλαγή στο τιμόνι του αυτοκινήτου του Jude Law με έναν παρκαδόρο. Μέσα από τα μάτια του εργαζόμενου νέου βλέπουμε να περνούν εικόνες μια συναρπαστικής καθημερινότητας, που ολοκληρώνεται όταν ο διάσημος ηθοποιός παραλαμβάνει εκ νέου το Lexus RX και αντιλαμβάνεται, με συγκατάβαση και θετική διάθεση, τη μοναδική εμπειρία που έζησε ο παρκαδόρος.

Ο Jude Law θα πρωταγωνιστήσει σε ένα sequel διαφημιστικών ταινιών για το νέο Lexus RX, που εκτός της πολυτέλειας που βλέπουμε ως κύριο θέμα στο πρώτο σποτ, θα προβάλει ακόμα τους τομείς της εμπειρίας οδήγησης και της κορυφαίας ποιότητας κατασκευής του μοντέλου. Μιλώντας για την καμπάνια, ο Jude Law δήλωσε: «Μου αρέσει η οδήγηση και η αίσθηση απόδρασης που τη συνοδεύει. Η φιλοσοφία 'The Life RX' ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και είναι αλήθεια ότι το σωστό αυτοκίνητο μπορεί να αποδειχθεί το μυστικό για μία συναρπαστική εμπειρία. Η ομάδα της Lexus οραματίστηκε να δημιουργήσει κάτι γοητευτικό, που με ενδιέφερε να εξερευνήσω.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!