Μικ τριετίας στη Citroen

Μικ τριετίας στη Citroen

Μικ τριετίας στη Citroen

Στη Citroen θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρις Μικ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αμφίβολο ήταν το μέλλον του Κρις Μικ, αφού το συμβόλαιό του με τη Citroen είχε λήξει. Όμως, ο Βορειοϊρλανδός θα συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική ομάδα, καθώς υπέγραψε νέο τριετές, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (16/12), για να παραμείνει μέχρι και το 2018. «Στο πλαίσιο του νέου μας προγράμματος θέλουμε έναν έμπειρο και κορυφαίο οδηγό με τεχνική γνώση.

Ο Κρις αναμφίβολα είναι η καλύτερη επιλογή και είμαστε χαρούμενοι που έχει αποφασίσει να μείνει μαζί μας», δήλωσε το αφεντικό της Citroen, Ιβς Ματόν. «Είχα ποικιλία επιλογών, αλλά επέλεξα να μείνω με τη Citroen για να ανταμείψω τη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια ή παραπάνω.

Είναι επίσης ένας τρόπος να ευχαριστήσω την ομάιδα για την πίστη που μου έχει δείξει. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά και αυτή η κατανόηση θα είναι ουσιώδης για την πετυχημένη εξέλιξη του νέου αυτοκινήτου», είπε, από τη μεριά του, ο Μικ.

Best of internet