Σιωπητήριο για τις Ferrari στο Μαρανέλο;

Σιωπητήριο για τις Ferrari στο Μαρανέλο;

Σιωπητήριο για τις Ferrari στο Μαρανέλο;

Ο ήχος των νοικιασμένων Ferrari στην πίστα του Φιοράνο αναστατώνει τους κατοίκους της περιοχής, που ζήτησαν την απόσυρσή τους τις μεσημεριανές ώρες.

Οι κάτοικοι του Μαρανέλο, όπου εδρεύει η Ferrari, τα έβαλαν με τη…Ferrari! Για την ακρίβεια, όχι με την ίδια τη μάρκα, αλλά με τις εταιρείες ενοικίασης μοντέλων Ferrari, που οδηγούνται από τους επισκέπτες στην εργοστασιακή πίστα του Φιοράνο. Ο ήχος, που προκαλεί ανατριχίλα στους φίλους της φίρμας με σήμα το αλογάκι, ενοχλεί τους κατοίκους της περιοχής γύρω από το αυτοκινητοδρόμιο, οι οποίοι δεν μπορούν να ησυχάσουν λεπτό από τα αδιάκοπα γκάζια των νοικιάρικων Ferrari με τους επίδοξους Σουμάχερ στο τιμόνι τους.

Με τιμή που ξεκινάει από τα 80 ευρώ μπορεί οποιοσδήποτε να νοικιάσει, έστω για λίγο, μία Ferrari και να την οδηγήσει στη συγκεκριμένη πίστα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να επισκέπτεται καθημερινά ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ανθρώπων το Φιοράνο, για να βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός τέτοιου αυτοκινήτου σε αγωνιστικό περιβάλλον.

Οι εταιρείες που βασίζουν τα έσοδα τους μόνο σε αυτές τις ενοικιάσεις, αντέδρασαν στις διαμαρτυρίες των περιοίκων, οι οποίοι νίκησαν ωστόσο στο τέλος, καθώς επιβλήθηκε χρονικός περιορισμός στα ωράρια ενοικίασης και οδήγησης στην πίστα.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος του Μαρανέλο, Μασιμιλιάνο Μορίνι, ανέφερε ότι: “Πρόκειται για αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, πολύ δυνατά και προκαλούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες. Όμως και αυτοί έχουν το δικαίωμα να ξεκουραστούν.”
.

Best of internet