Kατά λάθος «τζιχαντιστής» (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Kατά λάθος «τζιχαντιστής» (video)
Αμερικανός υδραυλικός έδωσε το ημιφορτηγάκι του για ανταλλαγή σε αντιπροσωπεία του Τέξας και είδε να το χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές στη Συρία!

Σοκ έπαθε ο υδραυλικός Μαρκ Ομπερχόλτζερ, όταν αναγνώρισε το παλιό ημιφορτηγάκι του σε βίντεο των ισλαμιστών από τις πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία. Ο Αμερικανός είχε δώσει για ανταλλαγή το pick up του σε αντιπροσωπεία της Ford στο Τέξας και ξαφνικά το είδε στα χέρια των τζιχαντιστών στη Συρία, ενώ στην ανοιχτή καρότσα είχε στηθεί ένα βαρύ πολυβόλο!

Ο Ομπερχόλτζερ ήθελε να αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα με τη διεύθυνση, το όνομα και τα υπόλοιπα στοιχεία της προσωπικής του επιχείρησης πριν παραδώσει το pick up. Ωστόσο ο πωλητής επέμενε να αφήσει να γίνει αυτό από την αντιπροσωπεία, για να μην προξενηθεί ζημιά στη βαφή του αυτοκινήτου. Τελικά το αυτοκίνητο πωλήθηκε σε δημοπρασία του Ντάλας και κατέληξε με μυστηριώδη τρόπο στη Συρία στα χέρια των ισλαμιστών του ISIS.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο άρχισε να δέχεται ο άτυχος υδραυλικός σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων από εξαγριωμένους συμπατριώτες του, οι οποίοι τον απειλούσαν ακόμη και για την ίδια τη ζωή του. Έτσι αναγκάστηκε να παρατήσει για ένα διάστημα τη δουλειά του και να αλλάξει πόλη, ενώ ζητά από την αντιπροσωπεία ένα εκατομμύριο δολάρια αποζημίωση. Ωστόσο η τελευταία αρνείται κάθε ευθύνη και η υπόθεση θα λυθεί πλέον στα δικαστήρια!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!