Η SsangYong πάει McArthurglen

Γιώργος Βαρίνος
Η SsangYong πάει McArthurglen
Συνδυάστε τις αγορές σας στο εμπορικό κέντρο McArthurglen με τη γνωριμία του νέου Tivoli και όλης τη γκάμας της SsangYong, μέχρι 11 Φεβρουαρίου 2016.

H SsangYong, με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας στην κατασκευή τετρακίνητων οχημάτων, παρουσιάζει τη γκάμα της στο εμπορικό κέντρο McArthurglen, στα Σπάτα Αττικής. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2016, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να παραγγείλουν το νέο SUV της εταιρείας, το Tivoli, καθώς και τα Rexton και Actyon Sports. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ό,τι έχει να κάνει με τη μάρκα, τα μοντέλα, τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τις τιμές και την 5ετή πλήρη κάλυψη της SsangYong που εξασφαλίζει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service & 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Στο McArthurglen εκτίθεται το Tivoli με τον κινητήρα 1.6 diesel των 115 ίππων και των 300 Nm ροπής, στο πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού «DLX 2 Tone». Δίπλα του το πολυτελές, 7θέσιο & 4κίνητο Rexton και το 2κάμπινο, εντυπωσιακό pick –up Actyon Sports που και τα δύο εξοπλίζονται με τον 2λιτρο diesel κινητήρα των 155 ίππων. Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα test drive του Tivoli 1.6 Diesel και συμμετοχής σε κλήρωση για ένα απολαυστικό διήμερο σε δημοφιλές χειμερινό θέρετρο, το Σαββατοκύριακο του Αγ. Βαλεντίνου (13-14 Φεβρουαρίου), παρέα με το Tivoli και γεμάτο ρεζερβουάρ για όλες τις μετακινήσεις τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!