Αποχωρεί από τη Formula E η ομάδα του Τρούλι

Αποχωρεί από τη Formula E η ομάδα του Τρούλι

Η ομάδα του Γιάρνο Τρούλι ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Formula E, μετά από τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Αποχωρεί από τη Formula E η ομάδα του Τρούλι

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», λέει ο ελληνικός λαός και αυτό φαίνεται πως ίσχυσε στην περίπτωση της ομάδας του Γιάρνο Τρούλι. Ο Ιταλός μπήκε με τη δική του ομάδα στη Formula E και από την παρθενική σεζόν του «ηλεκτρικού» πρωταθλήματος δεν είχε να επιδείξει κάτι το σπουδαίο.

Μάλιστα, ήταν τελευταία στη βαθμολογία με διαφορά από τρεις που ήταν από πάνω της και κοντά στους πόντους. Φέτος λόγω τεχνικών προβλημάτων έμεινε εκτός των δύο πρώτων αγώνων σε Πεκίνο και Πουτραγάγια. Κάπως έτσι, ήρθε η απόφαση για αποχώρηση, η οποία ανακοινώθηκε την Τρίτη (15/12).

«Αφού αποτύχαμε στον τεχνικό έλεγχο στο Πεκίνο και στην Πουτραγάγια, είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε την αποχώρηση της Trulli από το πρωτάθλημα της Formula E. Ως μεγάλοι υποστηρικτές αυτού του ηλεκτρικού πρωταθλήματος είμαστε χαρούμενοι που αφήνουμε χώρο για μία νέα ομάδα να μπει στο σπορ και να βοηθήσει στην εξέλιξη και την ηλεκτρική τεχνολογία αγώνων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Trulli GP, Φραντσέσκο Τεστ.

«Είμαστε απογοητευμένοι που η Trulli αποφάσισε να φύγει από το πρωτάθλημα. Το να έχουμε έναν οδηγό της τάξης τοιυ Γιάρνο Τρούλι βοήθησε στην προώθηση της αξιοπιστίας της Formula E. Ενώ είμαστε λυπημένοι της αποχώρησης της Trulli, αυτή δημιουργεία μία ευκαιρία για μία νέα ομάδα να μπει και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη μελλοντική δύναμη του πρωταθλήματος», ανέφερε, από τη μεριά του, το αφεντικό της Formula E, Αλεχάντρο Αγκάγκ.

Best of internet