Ντένις: «Δουλειά νυχθημερόν για την ανατροπή»

Νίκος Τσιώκος
Ντένις: «Δουλειά νυχθημερόν για την ανατροπή»
Ο Ρον Ντένις τόνισε ότι στη McLaren θα πρέπει να δουλέψουν νυχθημερόν για να ανατρέψουν την τωρινή κατάσταση και να επανέλθουν στις επιτυχίες.

Μία από τις πιο δύσκολες σεζόν, αν όχι τη δυσκολότερη, της ιστορίας της είχε η McLaren το 2015. Η ομάδα του Γουόκινγκ ξεκίνησε νέα συνεργασία με τη Honda, μετά από πολλά χρόνια με τη Mercedes, και αυτή θέλει χρόνο για να τη φέρουν ξανά στις επιτυχίες. Κάτι που παραδέχτηκε και ο Ρον Ντένις, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1.

Ο ισχυρός άνδρας του Group της McLaren τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να δουλέψουν νυχθημερόν, ώστε να ανατραπεί η κατάσταση και να υπάρξει μία πρόοδος την επόμενη χρονιά, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία για κάτι καλύτερο στο μέλλον. «Πρέπει να δουλεύουμε νυχθημερόν για να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Αν επισκεφθείς το τεχνολογικό κέντρο της McLaren ένα Σάββατο ή μία Κυριακή αυτόν τον χειμών, δε θα βρεις και πολλές ελεύθερες θέσεις για να παρκάρεις! Το σασί μας είναι καλό. Το οδηγικό μας δίδυμο είναι το καλύτερο στο σπορ, όπως αποδεικνύουν τα στατιστικά. Η συνεργασία μας με τη Honda είναι καινούρια ή ανανεωμένη για να είμαι ακριβής. Δεν είναι έκπληξη ότι θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να πετύχουμε.

Έτσι είναι η Formula1 και πάντα ήταν», είπε ο Ντένις. Όσο για το αν η McLaren είναι στον σωστό δρόμο, η απάντηση ήταν ότι «τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά». Τέλος, να σημειώσουμε ότι τη φετινή σεζόν μέτρησε τέσσερις διπλές εγκαταλείψεις και άλλες τόσες μονές, ενώ είδε αμφότερα τα μονοθέσιά της να τερματίζουν εντός της δεκάδας μόνο μία φορά, στην Ουγγαρία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!