Ετοιμάζεται το γρήγορο Opel Astra

Γιώργος Βαρίνος
Ετοιμάζεται το γρήγορο Opel Astra
Μια γρήγορη έκδοση του Opel Astra δοκιμάζεται με ελάχιστη κάλυψη, η οποία θα φέρει πιθανώς την ένδειξη GSi και θα αντιπαρατεθεί στο Focus ST της Ford.

Με ελάχιστη κάλυψη κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός μια νέα έκδοση του Opel Astra, η οποία δοκιμάζεται εντατικά πιθανώς για να κάνει το ντεμπούτο της στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2016. Οι διπλές απολήξεις του συστήματος εξαγωγής, οι μεγάλοι αεραγωγοί στον εμπρός προφυλακτήρα και οι μεγάλοι τροχοί δηλώνουν ότι πρόκειται για κάτι γρήγορο και διαφορετικό, πιθανώς την έκδοση GSi που είναι σαφώς υποδεέστερη από την «ειδική» OPC αλλά αποτελεί την γρηγορότερη της γκάμας του μοντέλου.

Οι πληροφορίες μιλούν για απόδοση περίπου 250 ίππων, η οποία μπορεί κάλλιστα να επιτευχθεί από τον νέο turbo κινητήρα βενζίνης των 1.6 λίτρων, δίνοντας έτσι και ένα φορολογικό πλεονέκτημα στο αυτοκίνητο, στη μάχη του με το Ford Focus ST. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και το νέο Renault Megane GT που έρχεται με 205 από κινητήρα 1.6 λίτρων και το οδηγήσαμε ήδη αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το νέο Astra GSi θα έχει επίσης το πλεονέκτημα του χαμηλότερου βάρους σε σχέση με το παρελθόν και αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ειδικά αν διατηρήσει τον κυβισμό των 1.6 λίτρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!