Πώς κάνουμε ένα Lada…παγοκολώνα (video)

Πώς κάνουμε ένα Lada…παγοκολώνα (video)

Πώς κάνουμε ένα Lada…παγοκολώνα (video)

Ρώσος οδηγός βάζει στοίχημα, ότι θα περάσει πάνω από μία παγωμένη λίμνη με το Ι.Χ. του, όμως πέφτει τραγικά έξω στους υπολογισμούς του και παθαίνει…ψυχρολουσία!

Κάθε στοίχημα ισοδυναμεί με ένα μικρό ή μεγάλο ρίσκο, για όποιον το βάζει. Ωστόσο ένας νεαρός Ρώσος προκάλεσε υπερβολικά την τύχη του, όταν αποδέχθηκε το στοίχημα – πρόκληση της παρέας του, να οδηγήσει το Lada του πάνω σε μία παγωμένη λίμνη της Μόσχας. Ο αφελής οδηγός ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του και όσο προχωρούσε προς το κέντρο της λίμνης, γινόταν το πάχος του πάγου λεπτότερο, οπότε άρχισε να ραγίζει η επιφάνειά του κάτω από το βάρος του οχήματος.

Ακόμη όμως και αυτή την κρίσιμη στιγμή, συνέχισε να παροτρύνει τον οδηγό ο νεαρός, που τραβούσε το βίντεο, για να συνεχίσει την προσπάθειά του. Ωστόσο όταν διαπίστωσε και αυτός, ότι τα πράγματα γίνονταν επικίνδυνα, άρχισε να φωνάζει στον οδηγό του Lada, ότι έχει ραγίσει ο πάγος και ότι θα έσπαγε, παρασύροντας μέσα στο νερό τον ίδιο και το αυτοκίνητο.

Οι προειδοποιήσεις ήρθαν όμως πολύ αργά, αυτοκίνητο και οδηγός έκαναν βουτιά μέσα από την τρύπα του πάγου στο κρύο νερό και τελικά ανασύρθηκαν από τα σωστικά συνεργεία, που έσπευσαν επιτόπου. Στον παράτολμο Ρώσο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ρύπανση και καταστροφή δημόσιου χώρου, ενώ και το Lada του μάλλον θα πρέπει να έχει πάθει ολική καταστροφή.

Car Plunges through Ice after bet goes Wrong

Best of internet