Μουσικός παραγωγός ο Χάμιλτον! (pic)

Νίκος Τσιώκος
Μουσικός παραγωγός ο Χάμιλτον! (pic)
Καλλιτεχνικές τάσεις έχει ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος ξεκινάει νέα καριέρα ως μουσικός παραγωγός και μάλιστα ετοιμάζει το πρώτο του άλμπουμ!

Νέα καριέρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Λιούις Χάμιλτον παράλληλα με αυτή στη Formula1! Ο Βρετανός έχει καλλιτεχνικές τάσεις και ετοιμάζει το πρώτο του άλμπουμ παράγοντας μουσική! Μάλιστα, είναι στα... σκαριά το πρώτο του άλμπουμ, από το οποίο έπαιξε δύο τραγούδια στην εκπομπή «60 λεπτά» του CBS News.

Η όλη... ιστορία έλαβε χώρα, βέβαια, σε στούντιο ηχογράφησης, με τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή να αποκαλύπτει ότι από τα 13 ξεκίνησε να παίζει κιθάρα. «Εδώ ξοδεύω τώρα τον περισσότερο χρόνο μου. Η μουσική είναι ένα τεράστιο πάθος από τότε που ήμουν μικρός. Ξεκίνησα να παίζω κιθάρα, όταν ήμουν 13.

Εδώ μέσα (στο στούντιο ηχογράφησης) μπορώ να δείξω μία πλευρά μου που οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν. Ξεκίνησε σαν χόμπι, όμως είναι πολύ σοβαρό και ξοδεύουμε πολύ χρόνο εδώ. Αν δεν κάνω προπόνηση και δεν προετοιμάζομα για τον αγώνα, είμαι εδώ. Η δουλειά μου είναι ακριβώς η ίδια εδώ που είναι και στην πίστα.

Ποτέ δε σκέφτηκα ότι θα έχω τόσους ανθρώπους να με ακολουθούν. Θέλω να το μοιραστώ μαζί τους (το άλμπουμ)», είπε ο Χάμιλτον. Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα δύο τραγούδια που έπειξε ήταν τα «J' Adore» και «Lookin' at You»!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!