Μαρκιόνε: «Το 2016 ξεκινάει η πραγματική μάχη»

Νίκος Τσιώκος
Μαρκιόνε: «Το 2016 ξεκινάει η πραγματική μάχη»
Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε τόνισε ότι η πραγματική μάχη για τη Ferrari ξεκινάει το 2016 δηλώνοντας ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκε η φετινή χρονιά.

Το... κάζο του 2014 αποτέλεσε αφορμή για μεγάλες αλλαγές στη Ferrari. Η Scuderia έχει στόχο την επιστροφή στην κορυφή και φέτος ο στόχος ήταν οι τρεις νίκες και επετεύχθη, ενώ οι παρουσίες στο βάθρο ήταν πολύ περισσότερες από πέρυσι. Όμως, η πραγματική μάχη ξεκινάει το 2016, όπως δήλωσε ο Σέρτζιο Μαρκιόνε.

«Η πραγματική μάχη ξεκινάει το 2016, μπορούμε να βασιστούμε στους δύο οδηγούς, που έχουν ήδη γίνει παγκόσμιοι πρωταθλητές, και στους μηχανικούς, οι οποίοι μπορούν να μας επαναφέρουν στην κορυφή. Φέτος θα ήμασταν χαρούμενοι με δύο νίκες, όμως πετύχαμε τρεις κι ένα πλήθος τερματισμών στο βάθρο», ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας του Μαρανέλο.

Από τη μεριά του, ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε έθεσε τον στόχο ενόψει της νέας σεζόν. «Στόχος μας για την επόμενη χρονιά είναι να δουλέψουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και να φοράμε με μεγάλη τιμή αυτό το σήμα. Ειδικό ευχαριστώ στον πρόεδρό μας, που πάντα μας στηρίζει βάζοντας σε πρώτη γραμμή τον εαυτό του. Το ''αγωνιζόμαστε'' είναι στο DNA μας», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!