Χριστουγεννιάτικες προσφορές Seat

Γιώργος Βαρίνος
Χριστουγεννιάτικες προσφορές Seat
Έως τις 31 Δεκεμβρίου η Seat δίνει τη δυνατότητα αγοράς Mii, Ibiza, Leon και Toledo με σημαντικές παροχές και εκπτώσεις.

H Τεχνοκάρ, αντιπροσωπεία της Seat στη χώρα μας, ανακοίνωσε για την περίοδο των Χριστουγέννων δελεαστικά πακέτα προσφορών και ανταγωνιστικών προγραμμάτων για τα μοντέλα SEAT Mii, Ibiza, Leon & Toledo, τα οποία ισχύουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015. Για κάθε μοντέλο υπάρχει και ένα διαφορετικό σύνολο παροχών, που αναλύεται στη συνέχεια:

Mii

Για το οικονομικό αυτοκίνητο πόλης της Seat παρέχεται δωρεάν ασφάλιση για 1 έτος τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου, με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων και επιπλέον:

· Δωρεάν 2 χρόνια service (εργασία και ανταλλακτικά) χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά SEAT και κορυφαία λιπαντικά Castrol Professional.

· 3 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 40%, διάρκεια έως 36 μήνες και άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως €6.000.

· Δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών του κατασκευαστή.

· Εναλλακτικό πρόγραμμα με δυνατότητα επιλογής χρηματικής έκπτωσης 500€ επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, σε συνδυασμό μόνο με την δωρεάν επέκταση εγγύησης 2+2 χρόνια.

IBIZA «Gold Credit»

Ειδικά για το ανανεωμένο Ibiza ο αγοραστής έχει να επιλέξει ένα από 3 διαφορετικά πακέτα προσφορών ή εκπτώσεων:

· 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 4 χρόνια ασφάλιση αυτοκινήτου, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

· Προνομιακή χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9%, έκπτωση 400€, 4 χρόνια ασφάλιση αυτοκινήτου, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

· Έκπτωση 800€, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Για ολόκληρη τη διάρκεια του δανείου για την 1η και 2η επιλογή, παρέχεται από την Allianz ασφάλιση του αυτοκινήτου που περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο καλύψεων και επιπρόσθετα προστασία αποπληρωμής δανείου και εγγύηση αξίας, σύμφωνα με την οποία η αποζημίωση δίδεται στην αξία για την οποία έχει ασφαλιστεί το αυτοκίνητο, χωρίς αυτή να μειώνεται βάσει της εμπορικής του απαξίωσης.

Leon & Toledo

Το νέο προωθητικό μας πρόγραμμα για τα μοντέλα Leon & Toledo, παρέχει στο πελάτη δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια, σε συνδυασμό με έκπτωση 900€ για όλες τις εκδόσεις Leon και έκπτωση 2.000€ για όλες τις εκδόσεις Toledo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!