Αγοράστε το πρώτο Ι.Χ. του Μπέκαμ

Αγοράστε το πρώτο Ι.Χ. του Μπέκαμ

Με φιόγκο και το χαρακτηριστικό νούμερο 7 θα παραδοθεί στον νέο ιδιοκτήτη του το πρώτο αυτοκίνητο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, που θα πωληθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αγοράστε το πρώτο Ι.Χ. του Μπέκαμ

Φίλοι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, να η ευκαιρία να αποκτήσετε το αυτοκίνητο του ινδάλματός σας. Όχι κάποιο από τα τελευταία, αλλά το πρώτο που αγόρασε ο Βρετανός ποδοσφαιριστής, πριν απογειωθεί η καριέρα του και γεμίσει το γκαράζ του με supercars. Πρόκειται για ένα απλό VW Golf του 1994 σε μεταλλικό χρώμα τυρκουάζ (χάλια!), το οποίο είχε αγοράσει ο ξανθομάλλης άσος από την αντιπροσωπεία του Ίαν Σκέλι στο Μάντσεστερ.

Ο Μπέκαμ βρισκόταν ήδη τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προφανώς όμως δεν κέρδιζε ακόμη τα μυθικά ποσά της μετέπειτα καριέρας του. Πάντως το αυτοκίνητο βρίσκεται παρά την ηλικία του σε εξαιρετική κατάσταση και θα βγει σε δημοπρασία για έναν καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, τα έσοδα από την πώλησή του θα δοθούν σε οργάνωση, που βοηθά τα φτωχά παιδιά.

Ο σημερινός κάτοχος του Golf, Τίμοθι Κνάτσμπουλ, το αγόρασε μόνον και μόνον εξαιτίας του διάσημου πρώην ιδιοκτήτη του. Οι ποδοσφαιρόφιλοι γιοί του δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν να παρκάρει μπροστά από την πόρτα του σπιτιού τους το πρώτο Ι.Χ. του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μέχρι που τους εξήγησε ο πατέρας τους, ότι προορίζεται να πωληθεί για την ενίσχυση φτωχών παιδιών, οπότε απογοητεύθηκαν, αλλά έδειξαν κατανόηση. Τον πόνο τους απάλυνε και το γεγονός, ότι όλα τα μέλη της οικογένειας Κνάτσμπουλ είναι φανατικοί οπαδοί της…Τσέλσι!

Το τυρκουάζ VW Golf διαθέτει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που πιστοποιούν την προέλευσή του, ενώ υπάρχει και μία φωτογραφία του αυτοκινήτου μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Best of internet