Ποιος σταρ της Σίτι οδηγεί ‘’Σμαρτάκι’’;

Ποιος σταρ της Σίτι οδηγεί ‘’Σμαρτάκι’’;

Τη δόξα του Χεσούς Νάβας, που οδηγεί ένα ταπεινό Nissan Micra, ζήλεψε ένας άλλος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, που εμφανίστηκε στις προπονήσεις με ένα διθέσιο Smart.

Ποιος σταρ της Σίτι οδηγεί ‘’Σμαρτάκι’’;

Φαίνεται πως στην Μάντσεστερ Σίτι επικρατεί μια κρίση... διακριτικότητας, όσον αφορά στα αυτοκίνητα των σταρ της. Πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε στις προπονήσεις της ομάδας ο Χεσούς Νάβας με ένα απλό και ταπεινό Nissan Micra. Τώρα έκλεψε την παράσταση ο Ραχίμ Στέρλινγκ, που έφτασε στις εγκαταστάσεις οδηγώντας ένα διθέσιο Smart Fortwo. Για τους γνώστες των παρασκηνίων της Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσε η επιλογή του Στέρλινγκ μία πραγματική έκπληξη, καθώς ο 21χρονος μέσος είναι γνωστός για την αγάπη του για τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί συνήθως μοντέλα της Mercedes ή Range Rover.

Ο Στέρλινγκ δεν αγόρασε πάντως το Smart λόγω οικονομικής στενότητας και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην απόφασή του. Ο 21χρονος μέσος κερδίζει περίπου 250.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα θα μπορούσε να αγοράσει με ένα μεροκάματο δύο τέτοια μοντέλα Smart Grandstyle Edition, που κοστίζουν στην Αγγλία γύρω στις 17.000 ευρώ το καθένα. Μπράβο του πάντως, καθώς δεν είναι εύκολο να αλλάζεις το τιμόνι μίας Mercedes ή ενός Range Rover για τα…μάτια ενός λιλιπούτειου διθέσιου, που επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε 13,3’’ και πιάνει τελική μόνον 145 χλμ./ώρα.

Best of internet