«Θαυματουργός ο Φέτελ»

Νίκος Τσιώκος
«Θαυματουργός ο Φέτελ»
Ο Τζέιμς Άλισον χαρακτήρισε θαυματουργό τον Σεμπάστιαν Φέτελ για να πετύχει η Ferrari τρεις νίκες στη σεζόν και κλήθηκε τον συγκρίνει με τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Το εγκώμιο του Σεμπάστιαν Φέτελ έπλεξε ο Τζέιμς Άλισον, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του BBC για την ανασκόπηση της φετινής σεζόν της Formula1. Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari χαρακτήρισε θαυματουργό τον Γερμανό τονίζοντας ότι γι' αυτό η Scuderia έφτασε σε τρεις νίκες, αν και δεν είχε τόσο ανταγωνιστικό μονοθέσιο όσο η Mercedes.

«Δεν έχουμε τόσο καλό μονοθέσιο όσο η Mercedes, αλλά και πάλι κερδίσαμε τρεις αγώνες και τους κέρδισε όλους ο Σεμπάστιαν. Ο λόγος που το έπραξε αυτό και ανέβηκε στο πόντιουμ ήταν ότι του ζητήσαμε να είναι θαυματουργός και να φέρει σε ανταγωνιστική θέση το μονοθέσιό του επειδή ακόμα δεν είναι αρκετά καλό για νίκες», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να τον συγκρίνει με τον Μίκαελ Σουμάχερ, με τον οποίο έχει δουλέψει στο παρελθόν. «Το πρώτο πράγμα που θες από τους οδηγούς είναι να είναι γρήγοροι και να μην κάνουν λάθη. Ο Σεμπάστιαν είναι ένας ασυνήθιστος χαρακτήρας, που είναι ειλικρινής και εύκολος.

Ο εγωισμός είναι λάθος, αλλά ο εγωισμός του είναι υπό έλεγχο για να είναι μέλος της ομάδας. Έχω δουλέψει και με τους δύο, οι οποίοι καταλαβαίνουν και ο ένας και ο άλλο. την αξία του να είσαι σε μία ομάδα. Χωρίς να θέλω να κακολογήσω τους υπόλοιπους, ο Σεμπάστιαν είναι και ο Μίκαελ ήταν μία ιδιαίτερη δύναμη».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!