Βολφ: «Δε χωράνε έχθρες στη Mercedes»

Νίκος Τσιώκος
Βολφ: «Δε χωράνε έχθρες στη Mercedes»
Ο Τότο Βολφ τόνισε πως δεν κάνουν καλό στη Mercedes οι έχθρες, ενώ επανέλαβε πως θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή σ' έναν από τους δύο οδηγούς, αν υπάρχουν και στο μέλλον προβλήματα.

Μπορεί στη Mercedes να πανηγύρισαν και φέτος το «νταμπλ» (τίτλο σε οδηγούς και κατασκευαστές), όμως αυτό δε στάθηκε εμπόδιο στο να... βγουν τα μαχαίρια! Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, με την αντιπαλότητα των δύο να κορυφώνεται στο τέλος αυτής.

Ωστόσο, ο Τότο Βολφ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, καθώς ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο οδηγικό δίδυμο, εφόσον υπάρξουν προβλήματα και στο μέλλον. Κάτι που επανέλαβε στο μεγάλο πάρτι των «ασημί βελών», Stars & Cars, στη Στουτγκάρδη, όπου τόνισε ότι μόνο καλό δεν κάνουν στην ομάδα οι έχθρες.

«Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις στο γκαράζ. Το ομαδικό πνεύμα είναι ουσιώδες. Οι έχθρες δεν είναι καλές για την ομάδα. Σε περίπτωση που προκύψουν και στο μέλλον προβλήματα, τότε θα πρέπει να κάνουμε σκέψεις για το ζευγάρι των οδηγών μας. Ο συνδυασμός Λιούις και Νίκο έφερε σίγουρα την ομάδα εκεί που βρίσκεται τώρα και θέλουμε να συνεχιστεί ο σκληρός αγώνας μεταξύ τους. Δεν θέλουμε να περιορίσουμε την ανταγωνιστικότητα.

Ο ρόλος μου είναι να προσέχω, ώστε αυτός ο σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο να μην μεταφέρεται στην ομάδα», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Μπράκλεϊ. Όσον αφορά τους δύο πιλότους, αμφότεροι απέφυγαν να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τα όσα έγιναν μεταξύ τους, όμως ευχαρίστησαν τον Βολφ που χειρίστηκε τόσο καλά τη μεγάλη μάχη τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!