Ferrari: «Δεν θα προσλάβουμε κατάσκοπο»

Πέτρος Πιτσίνης
Ferrari: «Δεν θα προσλάβουμε κατάσκοπο»
Τι λένε οι Ιταλοί για την υπόθεση του μηχανικού της Mercedes, που κατηγορείται από τους Γερμανούς ότι άλλαξε στρατόπεδο και πρόδωσε τα μυστικά τους στη Scuderia;

Η Ferrari αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση του μηχανικού της Mercedes, ο οποίος σύμφωνα με τους Γερμανούς υπέκλεψε απόρρητα στοιχεία, για να μεταγραφεί και να τα αποκαλύψει σε ανταγωνιστές τους. Εκπρόσωπος της Scuderia δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιταλική εφημερίδα ‘’Gazzetta dello Sport’’, ότι ο συγκεκριμένος μηχανικός «δεν υπέγραψε κανένα συμβόλαιο με τη Ferrari και δεν πρόκειται να μεταγραφεί ούτε στο μέλλον στο Μαρανέλο».

Ο μηχανικός εργαζόταν από το 2012 στο τμήμα κινητήρων HPP της ομάδας της Mercedes στη Formula 1 (Mercedes AMG High Performance Powertrains) και η γερμανική εταιρεία κατέθεσε αγωγή εναντίον του σε δικαστήριο του Λονδίνου. Η Mercedes ζητά από τους Βρετανούς δικαστές στην αγωγή της, να απαγορευθεί στον πρώην συνεργάτη της η μεταγραφή του στη Ferrari ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Formula 1, έως τα τέλη της αγωνιστικής σεζόν του 2016.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!