Με Duster η Renault στο Dakar (video)

Γιώργος Βαρίνος
Με Duster η Renault στο Dakar (video)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με στόχο μια θέση στη δεκάδα του ράλι Dakar ή Renault εξέλιξε περαιτέρω το πρωτότυπο Duster και θα συμμετέχει με δύο αυτοκίνητα.

Μπορεί το Duster να το γνωρίζετε ως Dacia, για την περίσταση ωστόσο της συμμετοχής της στο ράλι Paris – Dakar το οικειοποιήθηκε η Renault. Το πρωτότυπο Duster με το οποίο θα συμμετέχει και φέτος η γαλλική εταιρεία αποτελεί εξέλιξη του περσινού αυτοκινήτου με βελτιώσεις στο αμάξωμα, στην ανάρτηση και στον κινητήρα.

Το βάρος μειώθηκε σημαντικά, ενώ η ισχύς του V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων που προέρχεται από τη Nissan αυξήθηκε στους 387 ίππους. Τα δυο αυτοκίνητα τα οποία θα υποστηρίξει το γαλλικό εργοστάσιο στον αγώνα θα έχουν οδηγούς τον Αργεντινό Emilio Spataro και τον Γάλλο Christian Lavieille και ο στόχος είναι ο τερματισμός στη δεκάδα της γενικής κατάταξης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!