Κομψό custom από την Daytona

Γιώργος Βαρίνος
Κομψό custom από την Daytona
Με κινητήρα 125 κ.εκ. και τιμή μόλις 1.795€, το Daytona Cityplay 125 φέρνει την άνεση των custom στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη.

Η Daytona συνεχίζει να διευρύνει τη γκάμα της και να προσφέρει εναλλακτικές προτάσεις για διαφορετικές ανάγκες και στιλ οδήγησης. To νέο Cityplay που μόλις ξεκίνησε να διατίθεται στη χώρα μας, αποτελεί την custom εκδοχή στην καθημερινή μετακίνηση εξασφαλίζοντας άνεση, ευκολία, αξιοπιστία και εργονομία.

Αισθητικά το Cityplay είναι λιτό και προσεγμένο, με ρεζερβουάρ 13,4 λίτρων για μεγάλη αυτονομία, φώτα αλογόνου εμπρός και led πίσω και πολύ ταιριαστά χρώματα. Λόγω της custom σχεδίασής του η θέση οδήγησης είναι πολύ χαμηλή, με ύψος 760 χιλ., ενώ ιδιαίτερα πρακτική είναι η σχάρα που διαθέτει και χειρολαβές συνεπιβάτη.

Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας εξασφαλίζει πολύ χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης, ενώ με ισχύ 11 ίππων έχει επαρκείς επιδόσεις σε αστικές συνθήκες. Οι αναρτήσεις με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, ενώ το εμπρός δισκόφρενο παρέχει επαρκέστατη ισχύ πέδησης. Με κεντρικό και πλαϊνό σταντ, λειτουργία αλάρμ στα φλας και δείκτη βενζίνης στα όργανα, το Cityplay προσφέρει το μέγιστο δυνατό επίπεδο ευκολίας και άνεσης. Τέλος, με 2 χρόνια εγγύηση και πλήρη επάρκεια ανταλλακτικών, καλύπτει απόλυτα τον ιδιοκτήτη του και στον τομέα της αξιοπιστίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!