Ένα τριήμερο γεμάτο Audi R8, S και RS

Γιώργος Βαρίνος
Ένα τριήμερο γεμάτο Audi R8, S και RS
Σε μια εκδήλωση τεχνολογικής υπεροχής, η Karenta στο Μαρούσι παρουσιάζει τα Audi R8, S και RS και σας περιμένει από 11 έως 13 Δεκεμβρίου.

Μια σπάνια ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά το υπέρ αυτοκίνητο της Audi, το R8 των 525 ίππων, καθώς και όλη τη γκάμα των κορυφαίων εκδόσεων S και RS θα έχετε από τις 11 έως και τις 13 Δεκεμβρίου, στην έκθεση της Karenta στο Μαρούσι, στη διεύθυνση Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Audi Sport Days» Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν, εφ’ όσον το επιθυμούν, τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της Audi και παράλληλα να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο ή μεταχειρισμένο Audi Approved plus σε ειδικές τιμές που θα ισχύουν μόνο για το συγκεκριμένο εορταστικό τριήμερο. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς όσοι παραβρεθούν θα μπορούν, συμπληρώνοντας ένα κουπόνι, να συμμετέχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 για να κερδίσουν μοναδικά δώρα και συγκεκριμένα:

• Ένα ταξίδι 2 ατόμων, στην πίστα Audi Sport στη Γερμανία, υπό την καθοδήγηση έμπειρων οδηγών

• Ένα διήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας, με αυτοκίνητο Audi

• Δωροεπιταγές για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Τα ωράρια της εκδήλωσης είναι για την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου από 18:00 – 21:00, ενώ το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από 10:00 – 20:00.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!