Γιατί πάτησε επίτηδες τον αστυνομικό; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Γιατί πάτησε επίτηδες τον αστυνομικό; (video)
Χαμός έγινε στη Νέα Υόρκη, όταν ένας οδηγός προτίμησε να πατήσει με τη Ferrari του το πόδι ενός αστυνομικού, παρά να λάβει μία κλήση για παράνομη στάθμευση!

Την επόμενη φορά που θα πάρει αυτός ο οδηγός της κόκκινης Ferrari 458 Spider μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα, μάλλον θα τη δεχτεί χωρίς διαμαρτυρία. Ιδιαίτερα μετά το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό, που τον βρήκε να του κόβει κλήση, τη στιγμή που επέστρεφε στο αξίας περίπου 300.000 ευρώ αυτοκίνητό του!

Ο 29χρονος εκατομμυριούχος Ζουλιέν Σαμπό αρνήθηκε να περιμένει τον αστυνομικό, για να του επιδώσει την κλήση, έβαλε εμπρός το supercar και άρχισε να κινείται αργά προς τα εμπρός σπρώχνοντας με αυτό το όργανο της τάξης, που ακουμπούσε επίτηδες με το σώμα στο αμάξωμα, για να μην αφήσει τη Ferrari να φύγει. Δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ο αστυνομικός να ουρλιάζει «με πάτησες πάνω στο πόδι», τον βλέπουμε να χτυπάει με μία δυνατή γροθιά το παράθυρο της Ferrari, να ανοίγει την πόρτα του οδηγού, να βγάζει έξω τον 29χρονο και να τον πετά κάτω στον δρόμο με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του.

Μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν, ότι το κόκκινο αυτοκίνητο ήταν νόμιμα σταθμευμένο σε θέση πάρκινγκ του ξενοδοχείου, από το οποίο βγήκε ο οδηγός του. Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της Ferrari αναχώρησε τελικά από το σημείο του συμβάντος στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού, για να οδηγηθεί σε κοντινό αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν και να του απαγγελθούν μία σειρά κατηγορίες. Όσο για τη Ferrari του, ανέλαβε να την πάρει από εκεί που στάθμευε, η φίλη του εκατομμυριούχου, που παρακολουθούσε σοκαρισμένη το επεισόδιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!