Μοναδικό αυτοκίνητο, απίστευτος ήχος (video)

Γιώργος Βαρίνος
Μοναδικό αυτοκίνητο, απίστευτος ήχος (video)
Μια custom made Pagani Zonda 760 LM Roadster κάνει την εμφάνισή της στην πίστα Autodromo di Modena και δίνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ για… 12 κυλίνδρους.

Αν έχεις πολλά – πολλά, υπερβολικά πολλά χρήματα, μπορείς να παραγγείλεις μια ειδική έκδοση της Pagani Zonda Roadster με τον κωδικό 760 LM (Le Mans), στην οποία ο κινητήρας των 7,3 λίτρων και 12 κυλίνδρων σε διάταξη V της Mercedes – AMG αποδίδει 760 ίππους. Αφού λοιπόν έχεις τόσα πολλά χρήματα, κλείνεις μια ολόκληρη ημέρα μια πίστα στη Μόντενα της Ιταλίας, το ναό των υπέρ – αυτοκινήτων της γείτονος, και απολαμβάνεις αυτό το κορυφαίο μηχάνημα, δημιουργώντας ταυτόχρονα και ένα φιλμ με τα κατορθώματά σου.

Από την ημέρα αυτή λοιπόν προέρχεται το video, που δίνει σε όλους εμάς την ευκαιρία να δούμε και κυρίως να ακούσουμε αυτό το σπάνιο τετράτροχο. Ο τρόπος που ανεβάζει στροφές ο κινητήρας και ο ήχος που παράγει, σε συνδυασμό με τα σκασίματα σε κάθε αλλαγή, ανασταίνουν και νεκρούς –τουλάχιστον τους ακραιφνείς οπαδούς της γνήσιας μηχανολογικής απόλαυσης. Δείτε και –κυρίως- ακούστε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!